maanantai 19. syyskuuta 2016

No olihan viikko!

Huh! Viime viikko oli täynnä tunteita! Ensin suunnatonta paniikkia alkuviikosta kun valmisteltiin esitystä, joka vielä muutettiin täysin edellisenä iltana tutorin ohjeiden mukaan.
Keskiviikkona oli ensimmäinen gate ja se esiintymistilaisuus oli ihan hirveä! :O en muista millon olisin viimeksi panikoinut yhtäpaljon kuin tuolloin, ja millon viimeksi olisi esitys mennyt yhtä huonosti kuin tuo! Ihan karmea kokemus, vieläkin puistattaa!

Meidän ensimmäisen Gaten logo.

...mutta päästiin läpi! Joten kaippa me jotain tehtiin oikein! Meidän virtuaali laboratoria idea jatkaa ja me saatiin 3 uutta jäsentä meidän ryhmään jotka jokainen tuo tullessaan juuri niitä taitoja joita me oltiin vailla, joten nyt tää alkaa näyttää jo tosi hyvältä! Seuraavaan gateen on aikaa vaan 2,5 viikkoa joten kiirettä pitää.

Olen muuten sitä Instagrammiakin yrittänyt päivitellä. Alkoi ahistaa omalla nimellä esiintyminen joten keksin itselleni aliaksen. Nimikirjaimeni LEI ja DEsign eli Leide (instassa _lei_de_). Tämä tuntuu paljon mukavammalta. Postaan instagrammiini lähinnä tekemääni taidetta sekä perinteistä että digitaalista. Ihan ensimmäinen postaukseni on itseasiassa jo viime vuodelta mutta sen jälkeen insta on jäänyt ihan käyttämättä eikä seuraajia ollut kuin 12 kpl aloittaessani uudelleen instagrammin käytön 30.elokuuta. Nyt seuraajia on n.150 kpl ja yrittäisin päästä 500kpl ennen joulukuuta. :)

Nyt sitten seuraavaan sosiaalisen median tuntiin...

Tunnin aluksi käsitellään joukkoäly-testin tuloksia ja vastaukset ovat lähempänä totuutta kuin olisin äkkiä uskonut. Tietenkin heittoa on vähän mutta sanotaanko että tarpeeksi lähellä totuutta jotta tuloksista voisi olla apua.

Seuraavaksi käsitellään uutta sosiaalisen median palvelua bitly.com. Kyseisestä somea en ole koskaan käyttänyt, mutta näin jälkikäteen ajateltuna olenhan minä näitä bit.ly osoitteita nähnyt. Täytyy varmaan joskus kokeilla ko. palvelua.

Tunnilta saatiin mukavasti miettimisen aihetta, ja taidankin yrittää kirjoittaa sellaisen "pohdinta" postauksen ASAP. ^^ 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti