maanantai 29. elokuuta 2016

Olihan aloitus

Tänään se sitten alkoi! Nimittäin eduLab. Ihan hirveästi uusia asioita muistettavaksi ja hirveästi tietoa, mutta eiköhän se tästä lutviudu. Keskittymistä vielä haittasi syys flunssa joka pistää pään humisemaan juuri sopivasti sillon ku pitäsi sisäistää asioita.
Vielä tuntuu jotenkin tosi oudolta kun kaikki käsitellään englanniksi, mutta jospa siihenkin tottuisi. Huomisesta lähtee kunnolla käyntiin ja saadaan parit joiden kanssa työstetään "ratkaisua" yhtiöiden tarjoamaan ongelmaan. Ensimmäinen arviointi on 2 viikon päästä jolloin ideat sitten selitetään ja parhaat jatkaa seuraavaan vaiheeseen.

Komia liitupiirros opettajien työtilan katossa.


Iso kuppi sitruuna-teetä, nenäliina paketti, villatakki sekä kuulokkeet täysillä. Aloitetaas seuraava tunti... 

Tämä tunti käytettiin joukko-äly experimentin suunnitteluun. Tulemme keräämään vastauksia erinäisiin randomeihin kysymyksiin erilaisilta ihmisiltä ja analysoimme vastauksista sitä aikaisemmalla tunnilla käsiteltyä joukko-älyä.
Toisena aiheena yritimme keksiä mitä erilaisia sosiaalisen median palveluita haluamme opetella käyttämään tämän kurssin aikana. Facebook, pinterest, linkedIn on jo käytössä ja niitä mielelläni opettelen vähän lisääkin. Twitteriin, Instagrammiin ja SnapChattiin löytyy jo tunnukset mutta en ole niitä käyttänyt kuin hyvin minimaalisesti. Opettaja ehdotti jotain fitness-app:iä ja niistä käytössä on polar flow ja FatSecret joten ehkä niitä sitten. Mä toivoisin että nämä jo riittäisi mutta täytyy vielä selvittää opelta.


0 kommenttia:

Lähetä kommentti