maanantai 5. syyskuuta 2016

Eikä mitä välineitä ja mahdollisuuksia!!

Sain Intuos Pro L:n käyttöön! eikä miten siistiä! Tällasesta mää oon nähnyt vaan märkiä unia ku maksaahan tää nyt mansikoita ja mustikoita opiskelijalle. Vielä ku saa adoben paketin koneeseen niin kyllä lähtee! Cant wait!

Kaikki tärkeimmät. Piirtopöytä ja termoskahvimuki.. :D 


Mitäs muuta tänne eduLabbiin? noh hommaa on paljon, varsinkin kun yksi ryhmäläisistä joutui lopettamaan eduLabin jo heti alkuunsa. Meitä on siis nyt enää 2 ja hommaa riittää, mutta eiköhän se tästä ala tapahtumaan nyt kun vihdoin saatiin kaikki välineet käyttöön. 
Käytiin myös tutustumassa tietomaahan ja juttelemassa tämän työnantajan kanssa. Hauskaahan meillä kyllä oli vaikka en kyllä tiiä auttoko se meidän ideointia tasan yhtään.. 

Komiat maisemathan sieltä tietomaan tornista oli. 


Ensi viikon keskiviikkona on ensimmäinen Gate jonka läpi pääsee vain parhaat ideat joten painetta riittää! Tänää alotettiin tekee ensimmäisiä suunnitelmia siitä meidän esityksestä ja saahan nähä mitä me saadaan tehtyä! :D 

Syvä huokaus, teenkeitin pöhisemään ja vilsut jalkaan. Syvennytäänpäs jälleen internet palveluiden ja sosiaalisen median maailmaan.
Tunnilla käsiteltiin verkostoja, sekä vahvojen ja heikkojen verkostojen hyötyjä. Vahvoilla suhteilla tarkoitetaan suhteita joissa henkilön kanssa vietetään paljon aikaa päivittäin ja heikot suhteet ovat kaikkea sen alle jäävää. Suhteita on todella hankala laittaa kategorioihin, mutta pääsääntöisesti ne lajitellaan näin. Vahvat suhteet on tietenkin henkilön henkisen hyvinvoinnin kannalta hyvin tärkeitä, mutta heikkojakaan suhteita ei saisi mennä laiminlyömään.
Aiheesta tehtyjen tutkimusten mukaan ihmiset joilla on paljon heikkoja suhteita ovat menestyneempiä monin tavoin. Menestyneempiä sekä työssään ja vapaa-ajallaan että he ovat jopa terveempiä kuin ihmiset joilla on vain vähän heikkoja suhteita.
Tietyt sosiaaliset mediat ovat parempia heikkojen suhteiden ylläpitoon kuin toiset, kuten vaikka linkedIn ja Twitter ovat hyviä näiden suhteiden ylläpitoon sekä keräämiseen kun taas esim facebook, ja whatsApp suosivat lähinnä vahvoja suhteita.
Täytyy tulevaisuudessa pitää asia mielessä ja yrittää keskittyä heikkojen suhteiden keräämiseen sekä ylläpitoon entistä aktiivisemmin. 

1 kommentti: